Slutt

Jeg har mottatt dette.
Det betyr vel slutten på denne moroa..

Vi pensjonerer nå Origo.no.
Origo har i ni år vært en sosial plattform der hvem som helst har kunnet opprette profiler og soner – alene, i grupper og for lokalsamfunn. Det har vært en plattform for mye moro og nytte, og er det i enkelte kriker og kroker fortsatt. Men kostnaden mot nytten forsvarer det dessverre ikke lenger. Derfor kommer vi til å stenge for videre bruk av Origo 31. oktober.

Det er så mye bra innhold, historier og samtaler på Origo at vi ønsker å beholde det for ettertiden. Derfor kommer vi til å la offentlige sider på Origo leve videre. De vil ikke kunne redigeres, men de vil være der. Synlige på internett og mulig å søke seg frem til på Google. Fram til vi stenger har du tilgang som i dag til å endre, slette og skrive. Etter 31.8. blir det ikke mulig å gjøre noen endringer, logge seg inn, eller lage noe nytt.
Du får muligheten til å hente ut ditt eget innhold. Vi har laget klar en side hvor du kan eksportere alt av innhold du har bidratt med, på tvers av soner. Denne kan du velge å hente nå, ved å gå under “Innstillinger” og “Last ned innholdet ditt”. Du kan også hente alt innhold rett før stenging, hvis du ønsker å bruke Origo litt lenger. Vi gir ny beskjed noen dager før utgangen av oktober.
Rettighet til innhold: Alt innhold som er lagt inn i Origo tilhører brukeren. Du kan ikke uten videre (dvs eksplisitt samtykke) hente ut (manuelt eller automatisk) og lagre/bruke innhold som er lagt inn av andre folk, selv i soner der du er vert. Se vilkårene her.
Vi kan ikke eksportere hele soner, siden flere bidragsytere har rett til sitt innhold. Hvis du har fått lov av alle andre bidragsytere kan vi hjelpe deg med å gjøre sånn at du kan importere sonen din inn i WordPress. Kontakt oss på kontakt@origo.no.
Dele med lokalaviser? Origo har gitt deg muligheten for å dele innhold du poster i soner, videre til lokalavisen. Dette vil nå avsluttes. Ønsker du å fortelle om arrangementer, dele bilder eller sende debattinnlegg, har avisene nyere tjenester for dette som du enkelt finner fra forsidene deres.

Takk for alt du har skapt og delt på Origo siden 2007!

Vist 121 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Vemodig, men siden “alt” skal skje på FB så er det ikke uventet. Takk til deg Reidar og alle dere andre som har holdt liv i Autofoto!

Den som skal ha største takken , er vel Audun som dro dette i gang. Vi har hatt masse glede og moro med nøtter og fine bilder i mange år.. Men nå får vi bruke fjesboka mens det er populært.. Takk for meg !

Siden har gitt meg mye, må takke flere av dere for hjelp, dere har lært meg mye om bilderedigering etc. har truffet flere av dere in the real life. Våre veier vil sikkert krysse hverandre også i fremtiden.
Takk for meg

Takk for følget. Jeg var ivrig lenge, men har ikke fulgt med i det siste. Det har vært interessant og lærerikt, i tillegg til nyttig og underholdende! Har også hatt gleden av å møte et par av dere. Spesiell takk til Audun for initiativet, og for at du har vært til god hjelp med bl.a.logo til andre soner.

Annonse

Nye bilder