GAMLE FOTO / BROSJYRER

ALBUMET FOR CA 30 ÅR ELLER ELDRE MOTOR RELATERTE FOTO OG BROSJYREMATERIELL! HVA MED FOTO AV DIN FØRSTE BIL/MOPED/MC?

Skriv gjerne når bildet er tatt og litt om historien rundt bildet, tekniske data, årsmodell særheter mm. Har du spesielle minner til kjøretøyet så skriv gjerne litt om det også! Liker du ikke å skrive er det uansett flott av deg om du vil dele dine gamle foto med andre motorinteresserte! Du bidrar da til å dokumentere vår nære historie! HUSK AT DU IKKE TRENGER SKANNER, DU KAN BRUKE DIGITALKAMERA OG AVFOTOGRAFERE

Studebaker 1938.

Jeg har samlet på gamle s/v bilder nesten hele mitt liv, og nå ligger mange av de i ei sko eske. Men dette bildet vet jeg ikke hvor det er tatt, jeg fikk tips på ei fb gruppe om bilmerket og at det kan være et sted i Hordaland etter bunadenes utforming. Men jeg vil vite hva plassen heter, så er det noen som vet ?

Morris 1100 MK II

People feel strong about Morris… Avfotografert fra et henslengt magasin i en bruktbutikk som faktisk ofte har ting av interesse.

1235493 10200253764456357 1496535519 n

Hva slags bilmerke er dette ?

Tromsø's bilhistorie i bokform

Disse to bøkene fikk jeg nyss om var utgitt for noen år siden, hhv 2005 og 2011. Jeg tenkte lenge at de bøkene hadde vært utrolig moro å ha, siden de jo omhandler ALT som gjelder bilens historie i Tromsø, og litt fra omegn! Vel, årene gikk, og bøkene kom mer eller mindre i avdelingen for “gjemt, men ikke glemt”… Så en dag her i vinter, på Facebook-gruppen “Gamle Tromsø” dukket navnet Arne-Tinus Au… Les hele

rustholk

Volvo 28.04.2012

Lastebil godt sikra last

Kopi utsnitt fra bilde Storgt Bodø CA 1965

Datsun Cherry FII 100A

Et litt dårlig bilde, men alle ser sikkert ka det forestiller..? En gammel nabo i Tromsø eide denne bilen, og en vinter den sto parkert utenfor huset hans på Lunheim, snødde den helt ned og var umulig å få øye på! Dette kan være greit for de som kjører brøytebil, så dermed gikk det som det måtte gå… PS! Dette er et av unge Sørensens aller første bil-bilder, tatt med mutter sitt Kodacolor-kamera … Les hele

Kadett B

Jeg hadde en ekspressiv periode i ungdommen. To gode venner poserer i min 1969-modell full av spraymaling.

Gammel dansk......

Håper på en kommentar fra danske nostalgikere ! Bildet er framkommet etter at jeg scannet et gammelt postkort .

Gammel årgang.....

Hverdagsbil (kan det være Hillman ? ) og turbuss i Honningsvåg . Scannet papirbildet , årstallet er 1971 ! Kan vel anta at turbussen , etterhvert , tok veien ut til Nordkapp-platået !

1951 Kaiser De Luxe

Bilde fra Storgata i Tromsø en gang på 50- eller 60-tallet! Gata ned til høyre er Strandskillet! Bilen er en tidlig femtitalls Kaiser DeLuxe, lett gjenkjennelig bl.a på den doble, buede frontruta!

Ford Transit V4

En bil jeg egentlig reddet fra skroten,og fikset med deler fra et par andre Transiter.En god turbil.Solgt til russen etter noen år.

Ford Thames (Anglia)

Min første Ford.Dette er i fra Angliaens storhetstid.Denne bilen opplevde det meste en bil kan utsettes for av ungdommer.

God Jul og Godt Nytt AutoFoto År

Med vennlig hilsen Kai den fotofile.

1973 Ford Mustang

Barnesete

er det noen som vet om ett slikt barnesete som det nederst til høyre? dette var orginalt ekstra utstyr til skoda octavia. bilde er tatt av utstyrskatalogen til F.E Dahl

1972 Ford Mustang

1970 Ford Mustang

Stalheimskleiva.

Gamle Stalheimskleiva. Foto: Bjørgulv Mykland.