AUTOFOTO ER SONEN OM MOTORKJØRETØY OG BILER, OG FOTO AV DISSE. HELST DE SÆRLIG ATTRAKTIVE ELLER RARE, ALT FOLK SNUR SEG ETTER!

BILDER SKAL VÆRE FRA EGET KAMERA MED UNNTAK AV ILLUSTRASJONER TIL KOMMENTARER .

FOR OVERSIKTENS DEL MÅ VI BE DERE Å BENYTTE EKSISTERENDE ALBUM. For å få opp alle dine bilder, klikk på navnet ditt under et bidrag. I vinduet du da får opp, klikk på den blå teksten nederst. Da kommer alle dine bidrag i Autofoto opp sortert med de nyeste først. Derfor er det unødvendig med personlige album :-)

Med bilde av min minste sykkel ved en hard stampet fjellvei, så takker jeg for meg på denne flotte sonen.

Skjelden inne på siden å ser no at den skal legges ned, så takk før alle bidrag her inne :-) Å takk til Audun som starta siden.

Simca 1000 Bertone 1966

Slutt

Jeg har mottatt dette.
Det betyr vel slutten på denne moroa..

Vi pensjonerer nå Origo.no.
Origo har i ni år vært en sosial plattform der hvem som helst har kunnet opprette profiler og soner – alene, i grupper og for lokalsamfunn. Det har vært en plattform for mye moro og nytte, og er det i enkelte kriker og kroker fortsatt. Men kostnaden mot nytten forsvarer det dessverre ikke lenger. Derfor kommer vi til å stenge for videre bruk av Origo 31. oktober.

Det er så mye bra innhold, historier og samtaler på Origo at vi ønsker å beholde det for ettertiden. Derfor kommer vi til å la offentlige sider på Origo leve videre. De vil ikke kunne redigeres, men de vil være der. Synlige på internett og mulig å søke seg frem til på Google. Fram til vi stenger har du tilgang som i dag til å endre, slette og skrive. Etter 31.8. blir det ikke mulig å gjøre noen endringer, logge seg inn, eller lage noe nytt.
Du får muligheten til å hente ut ditt eget innhold. Vi har laget klar en side hvor du kan eksportere alt av innhold du har bidratt med, på tvers av soner. Denne kan du velge å hente nå, ved å gå under “Innstillinger” og “Last ned innholdet ditt”. Du kan også hente alt innhold rett før stenging, hvis du ønsker å bruke Origo litt lenger. Vi gir ny beskjed noen dager før utgangen av oktober.
Rettighet til innhold: Alt innhold som er lagt inn i Origo tilhører brukeren. Du kan ikke uten videre (dvs eksplisitt samtykke) hente ut (manuelt eller automatisk) og lagre/bruke innhold som er lagt inn av andre folk, selv i soner der du er vert. Se vilkårene her.
Vi kan ikke eksportere hele soner, siden flere bidragsytere har rett til sitt innhold. Hvis du har fått lov av alle andre bidragsytere kan vi hjelpe deg med å gjøre sånn at du kan importere sonen din inn i WordPress. Kontakt oss på kontakt@origo.no.
Dele med lokalaviser? Origo har gitt deg muligheten for å dele innhold du poster i soner, videre til lokalavisen. Dette vil nå avsluttes. Ønsker du å fortelle om arrangementer, dele bilder eller sende debattinnlegg, har avisene nyere tjenester for dette som du enkelt finner fra forsidene deres.

Takk for alt du har skapt og delt på Origo siden 2007!

Med en nyrestaurert Buick Riviera 1972 var vi på besøk til noen gode venner i Sverige. Og det ble en riktig flott Cruising kveld.

Hvor mange er i Norge tro

  • Ford Taunus 12M p1 & 17M p2
  • Transit på Trønderford 2016

Min 1966 MB 250 SE ved en skikkelig retro bensinpumpe. Bilen var tidligere direktørvogn for Aftenposten, og er i meget god original stand.

360 HK 1,2 mill

Annonse

Nye bilder